Tip: versnellingsbak revisie

Gelukkig heb ik na een versnellingsbak revisie een top auto. Ik heb voor niet zoveel geld een leuke tweedehands auto op de kop kunnen tikken. Geld voor een nieuwere auto heb ik helaas niet. Toevallig was ik laatst op Google aan echt zoeken naar een tweedehands  betrouwbare auto. Omdat ikzelf er niet zoveel verstand van heb had ik een goede vriend gevraagd om met mij mee te gaan. De auto stond te koop via een particulier dus een beetje verstand van auto’s mag je dan wel hebben. Samen met mijn vriend zijn we naar de auto geweest, alles zag er volgens mijn vriend goed uit. En ikzelf vond dit zo een mooie auto en ook de prijs was super, dus ik heb niet hoeven twijfelen om deze auto te gaan kopen. Samen met de oude eigenaar nog even naar het postkantoor om de auto te laten overschrijven en ik was de trotse bezitter van een leuke auto. Helaas bemerkte ik na een week al problemen met het schakelen. Dit heeft me doen besluiten om een versnellingsbak revisie te laten uitvoeren.   wide_05-768x327

Ik ben zo blij met mijn auto

Natuurlijk hadden we tijdens de proefrit van de auto wel bemerkt dat het schakelen niet helemaal soepel ging, maar ik dacht dat het een kwestie van wennen was. Maar nu ik de versnellingsbak heb laten reviseren weet ik hoe het schakelen wel moet, wat een verschil. Ik ben zo blij met mijn tweedehands autootje en nu helemaal nu het schakelen zo soepel gaat. Night panoram of Cologne