Goede herenkapper Tilburg

Eerdaags gaat een goede kennis van ons trouwen, en behalve mooie kleren moeten onze haren flink onder handen genomen worden. De kleren waren geen probleem, daar hebben we zo onze vaste kledingwinkels voor, waar we altijd kleren kopen. maar de kapper was een heel ander verhaal. Zelf heb ik een vaste kapper, dus een afspraak voor mezelf was ook zo gemaakt, maar voor mijn vriend een goede kapper vinden was een heel ander verhaal. Normaal liet hij zijn haren altijd door een goede vriendin van ons knippen, maar die was nu op vakantie, dus moest ik op zoek naar een andere kappen. Ja ik moet dat regelen, want als ik dit aan mijn vriend over laat dan heeft hij pas na de bruiloft een kapper gevonden. Op mijn werk vertelde ik dat we een goede herenkapper Tilburg  aan het zoeken waren, tot een collega me de tip gaf om naar Lieke haarverzorging te gaan. Haar vriend gaat hier altijd naar toe, en heeft altijd de mooiste kapsels, erg modern allemaal. Meteen maar een afspraak bij herenkapper Tilburg gemaakt voor mijn vriend.  US_Navy_030901-N-2824H-001_Machinery_Repairman_3rd_Class_Mark_Lindsey_utilizes_a_lathe_to_manufacture_a_repair_part_for_a_sewing_machine_aboard_USS_Essex_LHD_2-300x201

Super leuk kapsel

Inderdaad knipt Lieke’s haarverzorging de modernste kapsels, mijn vriend ziet er nu top uit. Jammer voor onze vriendin, maar zoals de haren van mijn vriend nu zijn geknipt, dat is har nog nooit gelukt. Tegenwoordig gaat mijn vriend alleen nog maar naar Lieke’s haarverzorging, een andere kapper, of vriendin mag niet meer aan zijn haren komen, hij is er zelf nu bijzonder trots op.  DSC_0067-169x300