Geen hoofdpijn meer dankzij acupunctuur Uithoorn

Dag in, dag uit loop ik met hoofdpijn, echt niet normaal meer. Ben hiervoor al naar verschillende artsen geweest, maar ook zij konden niets voor me doen. Het werd onder het kopje migraine gezet, en daar moest ik het maar mee doen. Maar ik was al zo vaak thuis gebleven omdat ik met enorme hoofdpijn op stond, en het echt niet aan durfde om naar mijn werk te gaan. Dagelijks nam ik paracetamol in om de hoofdpijn een beetje te onderdrukken, maar ook dat hielp niet meer. Tot ik de tip kreeg van een vriendin om eens een afspraak bij acupunctuur Uithoorn te maken. Ook zij had al jaren last van enorme hoofdpijn, maar na een paar behandelingen bij acupunctuur Uithoorn is bij haar de hoofdpijn zo goed als verdwenen.  Omdat ik al zoveel artsen had bezocht, en allemaal zonder resultaat heb ik een afspraak gemaakt bij de acupunctuur voor een eerste gesprek. dac8e3_ef5c7fd35849442e9e6e3de93044e1ad-200x300

Bijna geen hoofdpijn meer

Natuurlijk het idee van naalden in mijn lijf maakte me al bang, maar na het gesprek was die angst zo goed als verdwenen. Inmiddels heb ik al meerdere behandelingen gehad, natuurlijk kan mij hoofdpijn niet binnen één behandeling verdwijnen, maar na één behandeling merkte ik al duidelijk heel veel verschil. Ik sta nu dagelijks op zonder hoofdpijn, iets wat ik in jaren niet heb meegemaakt. Heel af en toe heb ik een beetje hoofdpijn overdag, maar lang niet zo erg meer als voorheen. Ben zeer blij dat ik de stap naar de acupunctuur heb gemaakt, ik geniet nu weer van de dagen dat ik geen hoofdpijn heb. dac8e3_cef16474d76a4f94bcbdb7bee58fca23-300x242