Speeddating adviezen voor de heren

Als je ouder wordt, wordt het tijd dat je beseft dat de perfecte vrouw niet zomaar in je schoot valt. Hoe tragisch dat ook is, het is iets dat je moet accepteren. Iemand vinden om lang en gelukkig mee te leven kost een beetje moeite. Met de eisen en drukke schema’s die de dagen vullen, kan het moeilijk zijn om per toeval een aantrekkelijke, intelligente, compatibele vrouw te ontmoeten. Gelukkig zijn er vele wegen die zijn opgezet met het enige doel om het gemakkelijker te maken om anderen te ontmoeten en met elkaar in contact te komen. Veel mensen hebben hun toevlucht genomen tot online dating diensten zoals Match.com en Tinder.

Hoewel deze diensten het gemakkelijker maken om mensen te ontmoeten en te beslissen over de compatibiliteit voordat je op een echte date gaat, kunnen indrukken die je opdoet via online profielen vaak verkeerd zijn. Speed dating is een efficiënt alternatief dat je toelaat om potentiële dates persoonlijk te ontmoeten en te interageren. Nog beter, ze stellen u in staat om te voldoen aan en met een groot aantal vrouwen in een korte periode van tijd, het maximaliseren van uw kans om een vonk te ervaren. Speed dating komt nog steeds met zijn eerlijk deel van de uitdagingen, dus houd deze tips in gedachten voordat je je in het spel stort.

Maak een eerste indruk

Speed dating is aantrekkelijk omdat het niet vereist dat u een hele datum te wijden aan iemand die je hebt gerealiseerd dat je niet geïnteresseerd bent in tijdens de eerste paar minuten. Echter, op hetzelfde moment speed dating vertrouwt op krachtige eerste indrukken. Let erop dat je de juiste vragen stelt en de juiste dingen zegt. Bereid materiaal op voorhand voor zodat je niet aan het zoeken bent naar dingen om te zeggen.

Wees anders en onderscheid je van de mannen om je heen.

In plaats van vragen te stellen als “wat doe je voor de kost?” of “vertel eens wat over jezelf”, ga je voor iets meer. Vraag hen “wat is het meest opwindende dat je onlangs hebt gedaan?” Dit soort vragen zal leiden tot een gedenkwaardig gesprek waardoor het waarschijnlijker wordt dat je opvalt in hun gedachten.

Een gepast afscheid

Speeddaten kan ervoor zorgen dat je je opgejaagd voelt. Wanneer de tijd om is en je door moet naar de volgende date, verdwaal dan niet in het gedrang en haast je weg zonder afscheid te nemen. Dit geeft vrouwen de indruk dat je er gewoon bent om iedereen te ontmoeten, en niet de tijd neemt om elke individuele ontmoeting te personaliseren. Neem 30 seconden extra de tijd om haar te vertellen dat je genoten hebt van de korte tijd samen. Deze stap alleen al kan het verschil maken.

Wees zelfverzekerd

Veel mensen krijgen de indruk dat als je je toevlucht hebt genomen tot speed dating dat er misschien een kwaliteit die maakt je ongewenst. Dit is ver van de waarheid en een grote misvatting. Terwijl op elk van uw data, onderhouden en stralen vertrouwen.

Speed dating is de perfecte manier om het maximaliseren van uw tijd en het verhogen van uw kansen op het ontmoeten van iemand die krijgt je hart racen.

Je hebt genoeg kwaliteiten die je aantrekkelijk en dateable maken. Weet wat deze kwaliteiten zijn en bezit ze.

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot zelfvertrouwen bij mannen. Als ze deze eigenschap aanvoelen, zullen ze nieuwsgierig zijn om meer over je te weten te komen. Geef ze net genoeg informatie over jezelf om hun interesse te wekken, maar houd een gevoel van mysterie om hun verlangen om meer te weten te komen aan te wakkeren.

Tip: https://www.speeddatenamsterdam.nl/videodaten-amsterdam

Wees echt

Bij speed dating moet je de perfecte balans zien te vinden tussen laten zien wat je in huis hebt en tegelijkertijd oprecht en down-to-earth zijn. Veel mannen die deze evenementen bijwonen komen gewapend met materiaal tot het punt waar ze niet meer zijn dan het lezen uit een script. Hoewel het goed is om een plan in gedachten te hebben, is het nog belangrijker om jezelf te zijn. Zeg niet alleen dingen omdat je denkt dat vrouwen dat willen horen. Vrouwen zijn erg opmerkzaam en zullen de act onmiddellijk oppakken.

Kleed je voor de gelegenheid

Zie er op je best uit.

Je moet dit evenement niet zien als een date maar eerder als 15 tot 20 eerste dates. Dat betekent dat je goed gekleed moet zijn en er scherp uit moet zien. Met zo’n korte tijd om een indruk te maken, zal elke vrouw een oordeel vellen op basis van je uiterlijk. Zorg ervoor dat je er verzorgd en schoon uitziet, zodat ze ziet dat je goed voor jezelf zorgt.