Richmond meubels

Richmond meubels

Richmond meubels zijn meubels van uitstekende kwaliteit. De meubels zien er landelijk uit en maken je kamer of kantoor helemaal af. Deze geweldige meubels zijn nu te koop bij Wereld Laminaat & Meubelen.

Behalve de chique meubels van Richmond meubels zijn er ook nog andere mooie merken te vinden bij de Wereld Laminaat & Meubelen, een voorbeeld hiervan is de stijl van Eric Kuster (je kan deze mooie creaties terug vinden op de website onder de naam ‘button’). Bij de Wereld Laminaat & Meubelen vind je veel creaties die vaak erg mooi bij elkaar passen (denk bijvoorbeeld aan een fruitschaal, een klok of een vaas). Kom daar nu vooral een kijkje nemen en ga naar huis met de allermooiste creaties van hoge kwaliteit.

Richmond meubels

Richmond meubels en veel meer

Dit bedrijf is in 2000 al begonnen op een andere locatie maar daar was helaas niet genoeg plek meer. Nu zijn ze inmiddels verhuisd naar de Dr. C. Lelyweg 17 in Arnhem. Gelukkig kunnen ze klanten nu meer producten aanbieden en dus hun wensen beter te waar te maken. Tegenwoordig hebben ze 6000 m² grond, waarvan 4500 m² showroom is. Het is dus genoeg ruimte om er  nog mooie producten bij te verkopen, ik zou het dus goed in de gaten houden als ik jou was.

Eigen ervaring

Zelf heb ik al ontzettend veel gekocht bij Wereld Laminaat & Meubelen. Dit komt waarschijnlijk vooral omdat ze zo veel verschillende producten verkopen. Ik heb er bijvoorbeeld een mooie porseleinen vaas gekocht maar ook mijn boxspring komt bij deze winkel vandaan. Er zijn misschien wel veel verschillende productgroepen maar allemaal zijn ze van uitstekende kwaliteit. Ik ben ook tevreden over de service in deze winkel. Je wordt altijd goed geholpen en de verkopers zijn ook erg vriendelijk. Ik vind het zeker een aanrader voor de mensen die ervan houden om hun huis in te richten.

Wereld Laminaat