JanvanErp

Badkamermeubels Oosterhout

Badkamermeubels Oosterhout hebben ze meer dan genoeg bij Jan van Erp. Jan van Erp is een sanitair bedrijf die vele badkamermeubels Oosterhout heeft. jan van Erp heeft een grote collectie aan artikelen die je in een badkamer terugvindt. Verder kunnen ze ook je hele badkamer opnieuw maken en volledig verbouwen. Hier hebben ze een ervaren team voor die hier een goede opleiding voor heeft gevolgd en al vele jaren ervaring hebben.

badkamermeubels oosterhout

Wat verkopen ze allemaal

De mensen van Jan van Erp hebben veel verschillende artikelen die je kan halen. Ze hebben douches van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben ze Baden, Badkamermeubels, Wellness en sunshowers, Sanitaire voorzieningen, Geberit Duofresh, Axor, Sunshowers, TOPLINE infrarood verwarmingspanelen, Senioren badkamers, Douche wc’s en een tabje Onderhoud en Garantie. Verder hebben ze op de website allerlei verschillende informatie staan over de verschillende diensten die ze hebben.

Garantie

De garantie die ze leveren verschilt per product of dienst. Alle artikelen die je kan vinden daar zit garantie op en dit geldt ook voor de diensten. 

Openingstijden

De openingstijden van de 4 verschillende showrooms kun je vinden op de website. Hier kan je ook zien waar ze precies te vinden zijn en wat de snelste route is naar de showrooms.