Stapelbed

Elke nacht een slaapfeestje in dit stapelbed!

Voor mijn kinderen (een tweeling) heb ik een leuk stapelbed gekocht bij Perfecthomeshop. De kinderen vinden hun nieuwe bed geweldig en ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit en de prijs. Ik kocht het bed vanwege ruimtegebrek in ons huis, maar van dit ruimtegebrek merken we nu niks meer, want mijn tweeling heeft nu een zeer fijne slaapplek gekregen.

Goede kwaliteit

Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout, dus het is erg milieuvriendelijk en duurzaam. De lattenbodems zijn ook erg stevig en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen in de EU. Verder is het ook fijn dat er extra bescherming aan de zijkanten zit, zodat de kinderen er niet zomaar uit kunnen vallen. Daarnaast ben ik ook erg blij met de lade onder het bed, want dit scheelt natuurlijk weer opbergruimte elders in de slaapkamer. Mijn kinderen kunnen al hun speelgoed kwijt in deze lade en dan ziet de kamer er meteen weer een stuk opgeruimder en netter uit.

Mooi design

Naast de goede kwaliteit en de functionele opbergruimte, ben ik ook erg blij met het design van dit bed. Het ontwerp is erg modern en past mooi in veel kinderkamers. We konden kiezen uit verschillende afmetingen en leuke kleurtjes en mijn kinderen hebben voor de groene variant gekozen. Groen is namelijk hun lievelingskleur! Mijn tweeling vindt het nu leuk om iedere avond te slapen in hun mooie bed en dat maakt mij als ouder natuurlijk ook erg gelukkig. Ben jij ook op zoek naar een praktisch en mooi stapelbed voor je kinderen? Dan raad ik echt aan om bij Perfecthomeshop een kijkje te nemen, want hier hebben ze de allerleukste kinderbedden op een rijtje!