Wees welkom bij Stoit Groep

Bij Stoit Groep ben je meer dan welkom. Dit bedrijf denkt graag met je mee als je een geschikte woonruimte zoekt. Ongeacht of dat je gaat voor een appartement, of dat jij ervoor kiest om een woonhuis te vinden. Zij weten als geen ander hoe prettig het kan zijn om de woning snel te vinden. Het ideale van deze onderneming is dat zij graag met je meedenken. Diverse woonruimtes worden bezocht en op basis van jouw interesse zullen zij de zoektocht gaan plaatsen.

Voldoende ruimte vind je via dit bedrijf

Of dat jij ervoor kiest om jouw woonruimte tijdelijk of professioneel te verhuren maakt hier niks uit. Stoit weet als geen ander hoe dat het efficiënt en vlekkeloos kan verlopen. Het belangrijkste hiervan is dat de ruimte wordt bekeken. Op basis daarvan gaan zij kijken of dat het naar behoren eruit ziet. Dit is natuurlijk wel belangrijk om te zien of dat de woonruimte wel verhuurd kan worden toch?

Hoe verhuur je een woning tijdelijk?

Waarschijnlijk heb jij er zelf nog niet eerder over nagedacht om de woning tijdelijk te verhuren. Bovendien zou jij niet weten hoe dat je dit kunt realiseren. In alle gevallen raad ik je echt aan om contact te zoeken met Stoit Groep! Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe belangrijk en prettig het gerealiseerd kan worden! Hier kan ik je alles over vertellen! Dit omdat wij recent terug zijn gekomen van een lange periode in het buitenland te verblijven.

Terecht gekomen bij Stoit Groep!

Voor een kleine vier jaar geleden hebben wij toen de keuze gemaakt om tijdelijk naar het buitenland te gaan. Met name de achterliggende gedachten dat wij daar nieuwe woningen gaan bouwen voor mensen die het niet zelf kunnen bekostigen. Zodoende hebben wij de koffers gepakt. Echter zaten wij nog wel met onze woning de maag. Deze wilde wij niet weg doen, maar ook niet onbeheerd achterlaten. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om online te gaan zoeken naar een bedrijf die ons kan helpen. Dit leidde mij al snel naar de website van Stoit Groep. Op deze website heb je voldoende keuze en word je ontzettend snel geholpen! De keuze is gemaakt en wij hebben ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf.

De eerste kennismaking

Via de telefoon kreeg ik al snel te horen dat het maken van een afspraak nodig was. Dit hebben wij uiteraard ook direct gedaan. Nog geen twee dagen later konden zij al bij ons langskomen om de woning te bekijken. Tevens kregen wij ook direct de werkwijze te horen. Onder het genot van een kop koffie werd alles zo goed mogelijk uitgelegd. Ook de ruimtes werden bekeken en dat voelde voor ons erg aangenaam. Uiteindelijk kregen wij de kosten te horen wat hiervoor betaald moet worden. Tot mijn grote verbazing was dit erg aangenaam. Wij hebben er dan ook direct voor gekozen om akkoord te geven.

Zij zijn met de camera door het huis heen gelopen om diverse schitterende foto’s te maken. Vervolgens werd alles gedocumenteerd en gingen zij weer terug naar kantoor. Samen met mijn partner hebben wij er nog even over gesproken. Ook zijn wij tot de conclusie gekomen dat je bij dit bedrijf ontzettend goed en snel geholpen wordt.

De volgende dag kregen wij een melding dat onze woonruimte op het internet is aangeboden. Op diverse platformen is het mogelijk om de woning te bekijken. Eigenlijk best gek om je eigen woonruimte te zien op het internet. Enfin, de reacties stroomde al snel binnen en dat was wel zo prettig. Hieruit bleek wel dat onze woning erg in trek was. De locatie is natuurlijk ontzettend perfect gelegen. De winkels om de hoek en de buslijn is praktisch voor de deur.

Wij hebben er uiteindelijk voor gekozen om alles over te laten aan dit bedrijf. Zij zorgen ervoor dat de huur word geiend, maar ook wanneer er onderhoud wordt gepleegd nemen zij deze zorg over. Dit is natuurlijk allemaal perfect geregeld! Toen wij de sleutels hadden overhandigd was ik nog wel een beetje nerveus. Niet zozeer het feit dat onze woning tijdelijk overgedragen wordt aan een ander. Maar wel de zorgen of dat alles goed zal verlopen.

Gerust gesteld!

Gelukkig hoefde ik mij nergens zorgen over te maken. Mocht ik in de tussentijd nog wat vragen hebben, dan kon ik zonder problemen contact opnemen met Stoit Groep. Zij hebben ons onwijs goed en zeer vakkundig geholpen!