Opzoek naar een jacuzzi filter!

Sinds kort hebben wij een nieuwe jacuzzi in onze tuin staan. Hier maken wij optimaal gebruik van mits de jacuzzi filter blijft werken! 

Cadeau gekregen

Mijn man heeft voor enkele weken terug zijn verjaardag mogen vieren. Hij mocht deze keer vijftig kaarsjes uitblazen wat natuurlijk een prestatie is. Hoe dat hij dagelijks aan het werk is en er nog steeds fit uitziet is perfect. Echter heeft hij al wel eens vaker gezegd dat hij iets in de vorm van een zwembad of sauna wilt hebben om te kunnen ontspannen. Uiteraard hebben wij wel een bubbelbad in de badkamer, alleen geeft het hem niet de goede voldoening die hij graag wilt hebben. Hierdoor ben ik voor hem op het internet gaan zoeken, perfecte cadeau voor zijn verjaardag toch?

Gevonden?

Uiteindelijk ben ik op de website van Bodyfitwebshop.nl terecht gekomen. Hier kan vrijwel alles bestellen om te kunnen genieten in je eigen huis. Nu dat ik voor hem hier een jacuzzi heb besteld kon zijn verjaardag niet meer op. Hij was ook enorm blij toen alle gasten weg waren en hij het bad kon gaan testen! Al vrij snel merkte wij dat de filter van de jacuzzi niet goed werkt. Balen aangezien dit niet bepaald ontspannend is toch? Door telefonisch contact met dit bedrijf op te nemen hebben wij vrij snel een nieuwe filter kunnen ontvangen. Dit werd kosteloos vervangen zodat wij hier enorm tevreden over zijn!