Gebruik gemaakt van glasfolie

Wij hebben toch maar glasfolie besteld. Dit naar aanleiding van het feit  dat ik geregeld mensen heb die langs ons huis oplopen. Op zich is dat natuurlijk niet erg alleen deze mensen kijken steeds bij ons naar binnen. Als ik ergens niet van gediend ben is dat het wel. Zo ook afgelopen week. Wij zaten gezellig met vrienden op de bank een kop koffie te drinken. Vervolgens liepen er mensen langs ons huis op om vervolgens erg geinteresseerd naar binnen te kijken. Vanaf dat moment was ik er klaar mee en ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor.

Snel gevonden

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing kwam ik terecht op de website van windowdeco.nl. Hier is het mogelijk om glasfolie te bestellen zodat er  geen mensen meer naar binnen kunnen kijken. Ook zijn de kosten bij dit bedrijf een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders heb gezien. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om een bestelling te plaatsen. Mijn man vond het enigszins niet nodig, echter is hij fulltime aan het werk en heeft hij hier vrij weinig last van. Nu dat ik een bestelling heb geplaatst bij windowdeco.nl, hoef ik gelukkig alleen nog maar te wachten tot zij het komen bezorgen. Dan kan ik er direct mee aan de slag om het op de ramen te plakken.