aluminium pergola

Meer leefruimte met een aluminium pergola 

Wil jij ook zo graag meer leefruimte? In de winter lekker in je aluminium pergola kunnen zitten? Met een aluminium pergola realiseer je meer leefruimte. Dit kan je in allerlei verschillende stijlen en kleuren creëren. Op deze manier past het altijd bij jouw woning.

aluminium pergola

In principe zijn er drie verschillende soorten overkappingen. Zo kan je kiezen uit een:

  • Greenline
  • Profiline
  • Cube

Greenline

Deze is momenteel leverbaar in drie verschillende stijlen, verkrijgbaar in het antraciet en wit, kan een glas of polycarbonaat dak op, is zelf te monteren en kan op maat gemaakt worden. Op de Greenline krijg je momenteel 5 jaar garantie.

Profiline

De Profiline is ook leverbaar in drie verschillende stijlen, verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende kleuren, leverbaar met glas of polycarbonaat dak, op maat te maken en maar liefst 10 jaar garantie. Momenteel wordt deze voornamelijk geleverd met schuifdeuren.

Cube

Misschien wel de mooiste, maar ook de duurste. Enorm strak en modern design, verkrijgbaar in twee kleuren (antraciet/wit), wordt geleverd met veiligheidsglas, geen zichtbare dakhelling, kan op maat gemaakt worden en 10 jaar garantie.

Aluminium pergola’s zijn momenteel enorm populair. Het is daarom aan te raden om aanbieders goed met elkaar te vergelijken voordat je een keus maakt. Dit zorgt voor een goede voor jouw overkapping. 

Mogelijkheden

Al deze pergola’s zijn te isoleren met isolatiemateriaal, waardoor je in de winter optimaal gebruik kunt maken van jouw overkapping. Op deze manier geef je jouw woning een unieke sfeer en kan je veelvuldig gebruik maken van een fijne ruimte. Naast glazen wanden kan je jouw overkapping uitbreiden met opties als zonwering of sfeervolle led verlichting.