Injectables

Injectables voor mijn man!

CadeauInjectables

Mijn man wilde al een hele lange tijd injectables, maar wilde dit nooit zelf doen. Daarom heb ik hem dit voor zijn verjaardag gegeven. Nu heb je hier natuurlijk geen cadeaubonnen of iets dergelijks voor, dus heb ik voor hem gewoon een afspraak voor een consult gemaakt. Het zit in zijn familie om last te krijgen van kraaienpootjes, maar hij kreeg het toch al een stuk jonger dan zijn vader. Toen ik hem leerde kennen was hij 30 jaar en had hij er al moeite mee dat dit begon te komen. Nu hij 36 is geworden, is het alleen maar erger. Hij voelt zich er echt oud door en draagt het liefst een bril om het te verbergen. Ik vind het lastig om te zien dat hij niet goed in zijn vel zit en daarom wilde ik graag helpen. De afgelopen tijd zei hij steeds vaker dat hij het wel wilde, maar toch erg duur vond. Gelukkig had ik ergens nog een potje met spaargeld wat ik hier dus mooi voor kon gebruiken.

InjectablesVertrouwen

Toen hij erachter kwam dat hij injectables ging krijgen, was hij ongelofelijk blij. Ik heb denk ik nog nooit iemand ergens zo gelukkig mee zien zijn. Wel vond hij het spannend, maar dat was achteraf helemaal niet nodig. Hij vond het geen pijn doen en is erg blij met het eindresultaat. Nu heeft hij geen last meer van rimpeltjes en hoeft hij niets meer te verbergen. Mocht jij ook meer zelfvertrouwen willen, neem dan zeker een kijkje op de website!