pdo draadjeslift

Eenvoudig de hals verjongen

Met de nieuwste techniek kun je onder andere de hals verjongen, het grote voordeel is dat er niet geopereerd hoeft te worden bij een pdo draadjeslift. Na de ingreep is er ook geen lang herstelperiode nodig, het materiaal wat wordt gebruikt bij de ingreep, bestaat uit biologisch afbreekbare hechtdraden. De hechtingen worden al jaren gebruikt als oplosbare hechtingen na een ingreep, deze worden in de diepere laag van de huis geplaatst. In het onderhuidse weefsel hechten de draden zich vast, in de richting die je wenst zodat de huid strakker wordt.

Ondersteuning door de natuurlijke reactie

Al na een paar dagen krijg je door een natuurlijke reactie van de huid ondersteuning, dit komt door de aanmaak van collageen rond de pdo draadjeslift. De natuurlijke stevigheid en elasticiteit wordt hierdoor ondersteund, waardoor de gewenste elasticiteit van de huid ontstaat. Na verloop van tijd zullen de hechtdraden oplossen, al zal dat bij iedereen verschillend zijn hoe lang dat duurt. Zijn er extra hechtdraden nodig, dan kunnen deze op ieder gewenst moment bijgeplaatst worden. Door deze behandeling heeft men over het algemeen minder stress dan een traditionele facelift.

pdo draadjeslift

Voordelen van de behandeling

Met een pdo draadjeslift heb je een aantal voordelen tegenover een traditionele facelift, zo is de ingreep minder heftig en stressvol. De genezing neemt veel minder tijd in beslag en zichtbare littekens is niet aan de orde, de behandeling kost weinig tijd. In de meeste gevallen varieert de tijd tussen de 15 minuten en een uur, de kans op een ontsteking en pijn is vele malen minder dan een echte facelift behandeling. Heb je een behandeling laten doen dan is deze licht zichtbaar direct nadat de behandeling is gedaan. Het gebied wat wordt behandeld wordt verdoofd voor de behandeling, de hechtdraad wordt in het diepere weefsel geplaatst waardoor de huid steviger en strakker wordt.