logo

Haartransplantatie laten doen

haarttransplantatiePas geleden heb ik een haartransplantatie laten doen. Voor mij waren er verschillende redenen voor de haartransplantatie. Na lang nagedacht te hebben had ik besloten dat dit iets voor mij was. De ingreep wilde ik al een tijdje laten doen, maar ik ben blij dat ik dit uiteindelijk heb gedaan.

Mijn redenen

Een van de belangrijkste redenen voor mij om de transplantatie te laten doen was, omdat ik onzeker werd over mijn haar. Het haar op mijn hoofd begon op mijn kruin dunner te worden. Mijn haarlijn begon ook steeds verder terug te lopen. Door steeds meer mensen werd ik ouder geschat en dit zorgde er allemaal voor dat ik een grotere deuk in mijn zelfvertrouwen kreeg.

kliniek veldhovenMijn vriendin begreep in het begin niet waarom ik een haartransplantatie wilde, maar toen ik alles had uitgelegd begreep zij mijn keuze. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven. De kliniek stond ontzettend goed aangeschreven en dat was voor mij reden genoeg om een afspraak te maken.

Tijdens de afspraak heeft een specialist naar mijn haar gekeken en wat er het beste gedaan kon worden. Aan de hand hiervan is mij verteld wat er gedaan kon worden en wat de prijs hiervan ging zijn. Gelukkig was ik een poosje geleden al begonnen met het sparen voor deze transplantatie en ik had meer dan voldoende bij elkaar.

Sinds de ingreep merk ik dat mijn zelfvertrouwen een stuk meer is geworden. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen!