Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie laten uitvoeren

De afgelopen maanden heb ik last gehad van een vervelend probleem aan mijn schaamlippen. Ik had namelijk last van een vervelend en branderig gevoel aan mijn schaamlippen. Het deed zoveel pijn dat het ten koste ging van mijn prestaties op de werkvloer en ook kon ik niet meer sporten. Simpelweg omdat mijn schaamlippen hartstikke pijn deden tijdens het lopen. Op een begeven moment was ik deze pijn zat en zodoende ben ik een mogelijke oplossing gaan zoeken. Op het internet las ik een aantal interessante artikelen over een schaamlipcorrectie. Deze vrouwen hadden last van precies dezelfde pijn als ik. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met de kliniek die werd beschreven in deze artikelen, de kliniek Veldhoven.

Schaamlipcorrectie

Meer over kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van een schaamlipcorrectie. Tijdens mijn ontmoeting met de desbetreffende chirurg bekeek hij het probleem. Hij concludeerde dat mijn buitenste schaamlippen te ver naar buiten hingen, wat deze pijn veroorzaakte. Hij vertelde mij dat dit probleem binnen no time was verholpen als ik een labiacorrectie liet uitvoeren. Na lang wikken en wegen nam ik dan ook het besluit om deze labiacorrectie te laten uitvoeren.

kliniek Veldhoven

De pijn is verdwenen

Nu twee maanden verder kan ik u vertellen dat de pijn aan mijn schaamlippen is verdwenen. Simpelweg omdat de chirurgische ingreep heeft geholpen. Het overtollige huid rondom mijn schaamlippen is weggehaald en sindsdien is de pijn ook verdwenen. Voor meer informatie over kliniek Veldhoven? bekijkt u dan de bovenstaande website eens!