Drinkfles konijn

Drinkfles konijn die je handig kan ophangen

Een maand geleden heb ik een hele grote bestelling gedaan op een dieren webshop en daar heb ik onder andere een drinkfles konijn gekocht. Ik ben namelijk samen met mijn dochtertje naar een dierenwinkel geweest en daar heb ik haar een konijntje laten uitzoeken. Zij is namelijk echt helemaal gek op dieren en al een jaar lang vroeg ze elke dag wanneer ze nou een huisdier mocht. Na veel nagedacht te hebben leek het mij wel goed om haar een dier te geven. Zo kon zij leren om voor een leven dier te zorgen. Ik denk dat dat wel heel belangrijk is voor de opvoeding.

Drinkfles

Drinkfles konijn voor in het hok

Naast dat ik een drinkfles konijn heb besteld, heb ik nog meerdere dingen besteld die mij handig leken. De reden waarom ik de fles online heb besteld komt door een vriendin van mij. Zij had ook een konijn gekocht en zij had een gewonen drinkfles gekocht in de dierenwinkel. Bij haar was die fles echt binnen een week kapot gegaan. De kwaliteit bleek dus helemaal niet zo goed te zijn. Daarom had zij uiteindelijk ook online iets besteld. Op haar aanraden had ik dat maar meteen gedaan. Anders vind ik het ook zo zonde om iets aan te schaffen wat zo weer kapot kan. 

Konijn

Een betrouwbare webshop

De webshop die zij had doorgegeven waar zij de drinkfles konijn had gekocht was echt heel erg fijn. De betaling ging heel erg snel en binnen een minuut had ik al een bevestigingsmail ontvangen. De bestelling kwam binnen een mum van tijd binnen bij mij. De spullen waren heel goed en veilig verpakt. Mijn dochter was zo blij met haar konijn. Het was leuk om te zien hoe lief zij met het dier omhing. Elke dag deed ze schoon water in de fles.