wesseldijk logo

Wilt u een taxipas behalen? Klik hier!

Afgelopen donderdag zijn mijn zoon en ik tot een conclusie gekomen. Wij willen een taxibedrijf starten. Nu komt hier erg veel bij kijken, zoals het behalen van een taxipas. wesseldijk logoWij hebben hier een aantal jaar op voorbereid en willen nu officieel een taxibedrijf starten. Samen met mijn zoon hebben wij een groot budget hier voor apart gemaakt. De afgelopen jaren hebben wij dan ook erg hard gewerkt hiervoor.

Pas

Nu willen wij de taxipas behalen bij het beste bedrijf die wij kunnen vinden op het internet. Daarom leek het mij verstandig om de verschillende bedrijven te vergelijken die wij zijn tegengekomen op het internet. Om hier een beter beeld van te krijgen heb ik de bedrijven naast elkaar gezet om de kwaliteiten beter te zien. Hier zie je dat Rijschool Wesseldijk veruit de beste rijschool is die wij kunnen vinden. Zij hebben een uitstekende reputatie en een zeer aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsve rhouding.

Contactluchtfoto-wesseldijk

Dit bedrijf heeft bij ons een zeer goede indruk achtergelaten. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers om naar meer informatie te vragen. De medewerker neemt vriendelijk de telefoon op en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. De medewerker behandelt mijn vragen uitgebreid en heeft werkelijk overal antwoord op, geweldig bedrijf! Mijn zoon en ik zijn het eens: hier gaan wij de pas behalen. Over een paar weken beginnen de eerste lessen al. Wij kijken er nu al naar uit.