theorieboek motor

Theorieboek voor de motor

Het leek mij geweldig om rond te kunnen scheuren op een Yamaha en daarom heb ik laatst mijn rijbewijs daarvoor gehaald. Voor de regelgevingstoets was ik opzoek gegaan naar het theorieboek motor, daarin staat alles wat ik moet leren. Sinds ik klein was, reed mijn vader al op zo’n prachtig voertuig. Heel soms mocht ik bij hem achterop, dat vond ik geweldig. Toen ontstond al de wens om ooit mijn rijbewijs te halen, zodat ik zelf kon gaan rijden. Mijn vader en ik waren van plan als ik het eenmaal kon, om een reis te maken door Europa heen. Wij zouden dan door heel erg veel verschillende landen rijden samen. Doordat ik er al zo lang naar uitgekeken heb, ben ik gelijk begonnen met leren toen de bundel binnenkwam via de post.

theorieboek motor

Een droom die uitkomt

Het theorieboek voor de motor was best wel dik, dus ik besloot om elke dag vijftien bladzijdes te leren. Zo leerde ik niet te veel in een keer. Nadat ik de hele bundel had geleerd, besloot ik om hem nog eens helemaal te herhalen. Mijn vader raadde dat mij aan, zo zou ik alles beter onthouden. Toen ik naar mij examen moest, heeft mijn vader mij gebracht met zijn mooie voertuig. Wij waren beide door het dolle heen toen wij op het bord zagen dat ik bij de geslaagde leerlingen hoorde. Nu hoefde ik alleen nog voor mij praktijk examen nog te slagen, en de reis door Europa met mijn vader kon beginnen. ]

theorieboek motor