abonnement op voetbal international

Voetbal International: het leukste tijdschrift voor mannen

Wanneer je een voetbalfan bent mag de Voetbal International niet ontbreken in je leven. Het blad bestaat al sinds 1965, en brengt iedere week het laatste voetbalnieuws in huis. Van 2000 tot 2013 was de bekende presentator “Johan Derksen” van Voetbal Inside, actief betrokken bij het blad. Eerst was hij hoofdredacteur, maar later ook creatief directeur. In oktober 2013 verscheen het 2500ste nummer, het is dan ook het langstlopende voetbaltijdschrift van Nederland. Tegenwoordig krijg je bij een abonnement op Voetbal International ook toegang tot de VI Pro artikelen op hun website. In de VI Pro artikelen worden vaak uitgebreide analysis gegeven over bijvoorbeeld tactieken. Maar ook speciale interviews met trainers, en spelers. Het blad geeft informatie over binnen en buitenlands voetbal.

abonnement op voetbal international

Verschillende speciale edities

De Voetbal International brengt ook regelmatig speciale edities uit. Zo is er ieder jaar de kampioensspecial, waarin het blad aandacht besteed aan de kampioen van de eredivisie. Deze wordt meestal in mei of juni uitgebracht. Maar ook tijdens het EK en WK voetbal zijn de edities van het blad vaak speciaal. Het blad speelt vaak in op successen van verschillende teams, denk aan het Nederlands Elftal dat in 2010 de WK finale haalde in Zuid Afrika. Of aan Ajax die in 2019 de halve finale van de Uefa Champions League behaalde. De Voetbal International probeert zijn abonnees altijd iets extra te geven, wanneer het mogelijk is.

Cadeau en Kortingen

Niet altijd, maar regelmatig geeft het blad een leuk cadeau of korting weg in combinatie met een abonnement. Denk aan de voetbal game Fifa, die ieder jaar wordt uitgebracht op de game consoles en PC. En kortingen op voetbalreizen naar Engeland, Spanje, Duitsland en Italië. Een echte voetbalfan hoort eigenlijk gewoon geabonneerd te zijn op de Voetbal International.