Lamme Goedzak

Geef de Lamme Goedzak cadeau

Lamme Goedzak, zoals het etiket al aangeeft dien je ervoor op te passen dat je niet teveel alcohol drinkt, omdat men je anders moet wegdragen. Dat is niet de bedoeling van een biertje drinken. Het moet puur genieten zijn, geen dronkenschap en zeker geen verslaving. Neem gerust een biertje op een hete zomerdag of tijdens een feest, maar doe het met mate.

Op de website staat een reuze assortiment aan biersoorten. De producten worden daarnaast ook erg goed beschreven met interessante weetjes erbij. Het bezoeken van deze website zal daarom al een feestje zijn, je proeft het bier al bijna bij het lezen van de kenmerken en de smaakbeleving. Een keuze maken zal best moeilijk zijn, of heb je al een favoriet?

Lamme Goedzak

Lamme Goedzak en de alternatieven

Is een bepaalde biersoort niet leverbaar door omstandigheden dan heeft bierkenner Hopt ervoor gezorgd dat op haar website alternatieven zijn geplaatst. Hier winkel je dus altijd met resultaat. Vul je winkelwagentje. Het past misschien niet achterop de fiets, maar dat probleem heb je niet als jij je bierpakketten thuis laat bezorgen.

Dat bezorgen is nu tot 18 juni kosteloos als jouw besteding ten minste 100 euro bedraagt. Meer bestellen is dus geld besparen op de bezorgkosten. Tijd om je Vaderdagcadeau in huis te halen en voor jezelf wat bier in te slaan voor de komende hete zomer.