The Sneaker een vergelijking’s website!

1 Een leuk onderwerp voor de mensen die hier van sneakers houden. Zo heb ik laatst op de website van The Sneaker hele leuke sneakers gevonden voor een leuke prijs. Deze website heeft een groot aanbod wat betreft de bekende merken sneakers. En dit allemaal ook nog eens voor een hele leuke prijs. Hier ben ik op gekomen door een vriend van mij. Hij was ook al een tijd lang op zoek naar een speciaal model sneakers. Alleen kon hij niks vinden in de stad. Hier hebben ze vaak normaal alleen de standaard merken waar iedereen op loop.2

De website is heel gemakkelijk.

Zo ben ik destijds dus eens rond gaan kijken op de website. Wat ik zag sprak mij zeker aan, de prijs was ook nog eens lager als die van andere bedrijven. Je kan makkelijk zoeken op model naam, maar ook nog eens op maat en kleur. Zo kan je specifiek het model zien die jij dus graag zou willen hebben.

Een bestelling gedaan.

Na een tijdje twijfelen tussen twee modellen die ik graag wilde hebben besloot ik er een te bestellen. Als je doorklikt op de website hoef je alleen maar aan te geven wat je adres is en wanneer je het zou willen ontvangen. Ik wilde het graag zo snel mogelijk hebben en dit werd dus aangevinkt. Een dag later kreeg ik de schoenen al van The Sneaker thuis gestuurd!