Rouwboeket bestellen

Een rouwboeket bestellen is een van de vele dingen die je moet regelen als er iemand in je nabije omgeving is overleden. Een rouwboeket kan heel ingetogen zijn, maar je kan ook kiezen voor een ware eyecatcher op de kist. Het ligt er net aan welke manier bij de overledene past. Daarom vind je bij uitvaartbloemist Rotterdam een ruim aanbod aan rouwboeketten met verschillende vormen, maten en kleuren en kan je er ook nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen op een lint of een kaart. Zo zorg je ervoor dat het een extra speciale en mooie uitvaart wordt.

Bestel eenvoudig en snel

Om de zaken niet nog moeilijker te maken dan het al voor je is, maakt uitvaartbloemist Rotterdam het bestellen van een rouwboeket zo simpel mogelijk. Je ziet overzichtelijk welke rouwboeketten er zijn. Je kiest makkelijk de vorm, de kleur en het soort bloem uit. Daarnaast kan je ervoor kiezen om er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen op een lint of een kaart. Je kan het boeket eenvoudig via iDeal betalen, maar het is ook mogelijk om het boeket via het uitvaartbedrijf te laten betalen. Daarna vul je in wanneer en waar je het boeket bezorgd wil hebben en kan je het boeket bestellen. Dit kan makkelijk en snel, zodat je tijd hebt voor de andere belangrijke zaken.

Houdbaarheid van het rouwboeket

Uitvaartbloemist Rotterdam voelt zich extreem verantwoordelijk voor het bestelde rouwboeket en doet er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat je een mooi uitziend rouwboeket krijgt. De gespecialiseerde bloemisten maken een afweging of een controle of vervanging van het bloemwerk vlak voor de uitvaart nodig is. Daarnaast verschilt het per boeket hoe lang het stuk houdbaar is. Zo is bijvoorbeeld een rouwstuk dat op oase gestoken is, langer houdbaar dan een rouwboeket. Het is aan jezelf om daar een afweging over te maken.