Auto

Rijbewijs halen in Hoofddorp

Ben je 16,5 of ouder en wil je beginnen met je rijbewijs halen in Hoofddorp? Rijschool Dorland is echt een aanrader! Sinds 1937 zijn zij al bezig met het verzorgen van verkeersopleidingen voor alle categorieën rijbewijzen. Door al deze jaren ervaringen weten zij als geen ander hoe belangrijk het is om veilig en goed in het verkeer deel te nemen. Van bromfiets tot vrachtwagen, ze hebben het allemaal! Ook verzorgen ze trainingen voor beroepschauffeurs. Ze hebben een gemotiveerd en vakbekwaam team van medewerkers die voor je klaar staan en zo professioneel mogelijk je willen begeleiden en voorbereiden op alle examens.

Rijbewijs halen in Hoofddorp

Rijschool Dorland: rijbewijs halen in Hoofddorp

Als je kiest voor Rijschool Dorland dan kies je voor kwaliteit. Ze hebben een hoog slagingspercentage en willen jou ook in 1 keer laten slagen! Wat ook fijn is aan Rijschool Dorland is dat je gespreid kan betalen. Hierdoor hoef je niet in 1 keer het hele pakket te betalen maar kun je wel van het pakket profiteren. Met de instructeurs van Rijschool Dorland haal je niet alleen op de snelst mogelijke manier je rijbewijs maar leer je ook veilig en goed rijden! Haal nu ook jouw rijbewijs bij Rijschool Dorland en neem contact op!

Rijles

Jouw eigen niveau

Elke leerling is anders en daarom is het belangrijk dat er voor iedereen een ander pakket is. De een heeft 20 lessen nodig en een ander 40 en die ook een TTT (TussenTijdse Toets) wilt doen. Het is natuurlijk wel fijn om te weten hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt. Daarvoor kun je een proefles volgen. Tijdens dit uur rij je met de instructeur een route in jouw buurt. Zo kun je kennismaken met de instructeur, de rijschool en de auto. Ook kan de instructeur een inschatting maken van jouw vaardigheden en kennis, op basis hiervan wordt aangegeven hoeveel lessen hij denkt dat je nodig gaat hebben.