Opzoek naar een nieuwe liefde

Momenteel ben ik 66 jaar oud. Veel mannen van mijn leeftijd zijn getrouwd en hebben een rustig leven. Mijn vrouw is echter 3 jaar geleden overleden, tot die tijd was ik gelukkig getrouwd. Ik ben precies 30 jaar getrouwd geweest met de vrouw van mij dromen. In die 30 jaar deden wij alles samen. Zo zijn we een keer een maand lang op reis geweest naar Amerika. Hier hebben we rond gereden en veel gezien. Ook hebben we een half jaar in Indonesië gewoond. In die tijd heb ik mij nooit geïrriteerd aan mijn vrouw. Je zou bijna denken dat het een perfect huwelijk was, in mijn ogen was dit ook zo.Naamloos

Helaas kwam hier ineens verandering in toen mijn vrouw ziek werd. Ze werd ziek en een half jaar later is ze al overleden. 3 jaar lang heb ik vervolgens gedacht dat ik nooit meer een nieuwe liefde zou vinden. Nooit meer een vrouw tegen komen waarmee ik het zo goed kon vinden als mijn vorige vrouw. Gelukkig kwam ik er al snel op internet achter dat dit normaal is. Veel mannen van mijn leeftijd die getrouwd zijn geweest, hebben hiermee te maken. Bang dat er geen vrouw te vinden is die net zo leuk is.

Oplossing

Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk 50plusmatch. Deze datingsite biedt natuurlijk geen garantie, maar het helpt je wel bij het zoeken van een leuke vrouw. En bij mij hielp het mij ook enigszins om over mijn verdriet heen, na 3 jaar. Ik heb een aantal leuke vrouwen ontmoet, maar nog niet de ware. Ik blijf doorzoeken en hoop ooit weer eens net zo’n leuke vrouw te vinden als tijdens mijn huwelijk.