vriendin gaat vreemd

Het is zeker: mijn vriendin gaat vreemd

Twijfels
vriendin gaat vreemd

Ik vind het onwijs lastig om te zeggen, maar het is nu echt zeker; mijn vriendin gaat vreemd. Tot ongeveer een jaar geleden was er helemaal niets aan de hand en waren wij super gelukkig samen. Toen kregen wij steeds vaker ruzie en ging zij bijna elke avond iets met haar vrienden doen. Dat is ten minste wat zij mij vertelde, in werkelijkheid zat zij heel erg vaak bij een andere man. In het begin zocht ik er nog niets achter, maar na een tijdje begon het op te vallen dat zij nooit meer intiem met mij wilde doen. Daarnaast had zij ineens het wachtwoord van haar telefoon veranderd, waar wij eerst nooit een probleem mee hadden. Toen ik iets begon te vermoeden, ben ik op zoek gegaan naar een manier om zekerheid te krijgen. Al snel kwam ik uit bij VO Consultancy, waar ik door geholpen kon worden.

Het is overvriendin gaat vreemd

Henk is een erg aardige man die voor mij uit wilde zoeken wat het antwoord was op de vraag: “Gaat mijn vriendin vreemd?”. Tijdens het eerste gesprek voelde het meteen erg goed en vertrouwd. Daardoor ben ik uiteindelijk met hem in zee gegaan. Na een week had hij het antwoord al voor mij. Dat was niet wat ik wilde horen, want het kwam best aan als een klap. Die avond heb ik de relatie direct verbroken en daarna niets meer van haar gehoord. Mocht jij in dezelfde situatie als ik toen zitten, neem dan zeker even contact met hem op!