opruimingsdiensten

Opruimingsdienst ingeschakeld!

opruimingsdienstEen bijzonder artikel vandaag. Ik ga het vandaag hebben over de opruimingsdienst. Ik heb namelijk iets heel bijzonders meegemaakt. Ik ben pas geleden verhuisd en wij hebben erg veel land bij ons huis. We wilden dit land helemaal opknappen en er een prachtige tuin van maken. Ik huurde daarom een bedrijf in dat mijn tuin zou opknappen en zij kwamen tot een bijzondere ontdekking.

explosievenDit bedrijf kwam er namelijk achter dat er onder de grond een oude handgranaat lag. Een handgranaat die waarschijnlijk is achtergebleven uit de tweede wereldoordlog. Dit is erg bijzonder en het kan ook gevaarlijk zijn. Explosieven kunnen namelijk tientallen jaren later nog steeds afgaan en daarom hebben wij de opruimingsdienst meteen opgebeld. Ik zocht het nummer op internet en ik kwam al snel op de website uit. De service is super want na een paar uur waren ze al bij mij!

opruimingsdienstenEen bijzonder verhaal!

Het ontgraven van munitieverdachte grond doet dit bedrijf met ondersteuning van beveiligde machines en zeefinstallaties. Ze waren dus snel ter plaatsen met een behoorlijke groep. Het explosief was gelukkig veilig en daar hoefde ik mij geen zorgen meer over te maken. Ze hebben mijn tuin verder ook nog onderzocht, dit vond ik wel een veilig gevoel want je weet natuurlijk maar nooit wat er nog meer in ligt. Tijdens deze zoektocht zijn ze niks meer tegengekomen. Hierdoor kon het bedrijf dat mijn tuin aan het verzorgen was ook weer verder en kan ik inmiddels naar een prachtige tuin zonder explosieven kijken.