Op zoek naar een antwoord met de astrolijn

_art-painting-285919_640Bij de Astrolijn kan je dagelijks terecht voor een zogenaamd spiritueel advies. Hoewel er rond dit thema nog steeds bijzonder veel wantrouwen heerst bij veel mensen, heb ik toch een interesse hierin. Uiteraard zijn er voor mij ook grenzen en heb ik geen diep geloof in geesten en paranormale zaken, maar ik denk dat ik net als iedereen toch al zaken heb meegemaakt die gewoon niet op een rationele manier verklaarbaar zijn. Voorwerpen die plots op een andere plaats liggen, de kraan die plots is opengedraaid of de lichten die aanspringen… het zijn maar enkele van de ervaringen die ik zelf al heb meegemaakt. De verschillende programma’s op televisie rond paranormaliteit hebben volgens mij ook aangeduid dat er wel degelijk mensen zijn die misschien over zogenaamde paranormale gaven beschikken. Dat ze kunnen communiceren met het hiernamaals gaat voor mij een brug te ver, maar ik heb er wel een vertrouwen in dat ze door een onbewuste sturing sommige zaken kunnen verklaren of de toekomst kunnen ophelderen. headergoud

Een vertrouwde stem

Enkele maanden geleden besloot ik voor het eerste te bellen naar de Astrolijn en enkele vragen te stellen in verband met mijn toekomst. Ik kwam terecht bij een uiterst vriendelijke dame die luisterde naar elk woord. Nadien kreeg ik een bijzonder persoonlijk en accuraat antwoord en wist ze dingen, die ik zelf niet had vermeld. Sinsdien heb ik enkele malen met haar contact opgenomen. Ik heb er het volste vertrouwen in!_foto1