Auto wassen Terneuzen, echt een aanrader!

Altijd leuk een kinderfeestje, zo ook deze keer.  Een van mijn neefjes was jarig en er was mij gevraagd om mee te rijden. Er zouden meer dan tien kinderen komen, en het feestje zal plaats vinden in een speeltuin. Er waren meer ouders gevraagd om mee te rijden, zo konden ze ook hun eigen kind in de gaten houden. In de speeltuin konden de kinderen naar hartenlust spelen, klimmen en dieren aaien. Zelfs was er een karretje met een paard ervoor die meerdere keren per dag een rondje reed over het park heen. Tussen de middag kregen de kinderen een zakje patat met wat te drinken, en als afsluiter een lekker ijsje toe. De dag was echt heel gezellig, mooi weer en gezellige kinderen. Langzamerhand was het weer tijd om richting huis te gaan. In mijn auto zaten 3 kinderen en een volwassen persoon. We waren gezellig over de dag aan het praten totdat iedereen achterin begon te gillen, een van de kinderen had mijn auto onder gespuugd. Wat een lucht, vreselijk!. Gelukkig waren we bijna thuis dus kon iedereen uitstappen. Met wat tissue probeerde ik wat van mijn bank te redden, helaas bleef de stank hangen. Gelukkig had ik ooit van Auto wassen Terneuzen gehoord. Dus snel een afspraak gemaakt. IMG-20151005-WA029-300x169

Ruikt weer lekker fris.

Dankzij Auto wassen Terneuzen is mijn auto weer een lekkere schone, en frisse auto. Voortaan er maar voor zorgen dat ik wat plastic zakken in de auto heb liggen om dit soort ongelukjes in de toekomst te voorkomen.  IMG-20151005-WA010-300x169