Nieuwe jacuzzi filter besteld

Onze jacuzzi filter is aan vervanging toe! Wij hebben onze jacuzzi nu voor een jaar of vijf in de tuin staan, echter hebben we hier nooit onderhoud aan gepleegd. Nu dat onze filter kapot is gegaan hoopte ik snel via het internet nieuwe filter te bestellen zodat we er weer gebruik van kunnen maken. Door middel van deze filters zorg je er als het ware voor dat het water helder en schoon blijft. Zo heb ik ervoor gekozen om te zoeken op het internet of dat ik een nieuwe filter vinden kan. Dankzij het online zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Bodyfit. Hier was de filter een stuk goedkoper waardoor ik ervoor heb gekozen om hier in het assortiment verder te neuzen.

bodyfit_lang2

Keuze genoeg!

Bij het bekijken van deze website viel het mij direct op dat hier van alles te verkrijgen is voor je zwembad, sauna en uiteraard de jacuzzi. Ik heb er dan ook voor gekozen om hier de jacuzzi filter te bestellen. Aangezien dit de eerste keer is dat we deze filter gaan vervangen hoop ik wel dat hier een goede beschrijving bijgeleverd wordt. Al moet ik zeggen dat ik me geen zorgen hoef te maken aangezien ik ook contact kan opnemen met hun mocht ik vragen hebben.