Loints sandalen vergelijken

Loints sandalen zijn gemaakt van uitstekende materialen. Het product wordt gemaakt van Nubuck en beschikt over een uitneembaar voetbed. Hierdoor kan je eenvoudig van zool wisselen mocht je dat graag willen. Loints sandalen zijn verkrijgbaar vanaf €64,- (in de aanbieding). Zo heeft VABOTTI maar liefst 50% en 30% korting op diverse sandalen. Het is daarom ook echt een aanrader om het assortiment te bekijken, want een product in de sale wordt niet meer aangevuld. Dit betekend dat jouw schoenmaat gauw op kan raken.

Als de Loints sandalen niet in de aanbieding zijn betaal je +/- €129,95. Een hele degelijke prijs voor een kwalitatieve schoen. De sandalen zijn heel eenvoudig met elkaar te vergelijken. Dit omdat ze eigenlijk alleen maar van Nubuck worden gemaakt en voor de rest zit er alleen verschil in kleur en design. Het is daarom een kwestie van smaak.

Online bestellen bij VABOTTI

VABOTTI maakt het iedere klant zo gemakkelijk mogelijk. Zo kan je kiezen uit Bancontact, Paypal, Afterpay (achteraf betalen) Ideal etc. je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij maken het mogelijk. Ze proberen op deze manier iedere klant een veilig en vertrouwd gevoel geven om gewoon te kunnen bestellen zonder dat je jezelf druk hoeft te maken.