Kortingcodes van Bol.com, makkelijk te verkrijgen!

Het is tegenwoordig niet nieuw meer, online shoppen. Zelfs supermarkten zijn er al mee bezig. Je hoeft het gewenste product maar in je zoekbalk in te voeren en je krijgt zo een tiental webshops. Bovenaan deze lijst staat vaak Bol.com, aangezien zij één van de grootste online leveranciers in Nederland zijn. Bol.com kan vanwege de grootte van hun bedrijf ook vaak stunten met prijzen, door middel van de Bulkweken, waar ze korting op korting stapelen, of door gratis kortingscodes weg te geven!

Hoe kom ik aan de kortingcodes van Bol.com?

Het is heel gemakkelijk, je gaat naar de website van Bol.com en daar kun je met je e-mailadres je aanmelden voor de nieuwsbrief.  Via deze nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen van Bol.com, zodat je precies weet wanneer die tv die je zo graag wilt hebben in de aanbieding komt! In deze nieuwsbrief staan ook bol kortingcodes, deze unieke combinatie van cijfers en letters kun je eenmalig gebruiken voor een bepaalde hoeveelheid korting. Zodra je in de nieuwsbrief ziet dat jouw product in de aanbieding is en je krijgt nog eens een kortingscode, dan is het natuurlijk dubbel geld besparen.

Hoe werkt een kortingcode van Bol.com?

Het is heel simpel, als je shopt via Bol.com kun je een artikel toevoegen aan je winkelwagentje. Je kunt daarna kiezen om verder te shoppen of direct af te rekenen. Voordat je afrekent krijg je de optie ‘gebruik een code’, deze klik je aan en dan kun je een code invoeren. Kopieer en plak je code vanuit de nieuwsbrief in deze balk en je bent klaar! Je kortingscode verschijnt meteen en wordt verrekend met de totaal prijs. Je weet precies wat je moet betalen en wat je korting is, zo simpel is het. De kortingcodes van Bol.com zorgen voor nog meer online shop plezier!