Toko Rotterdam Noord

De Toko in Rotterdam Noord

Sinds ik een liefhebber ben geworden van buitenlands eten, ben ik een groot fan geworden van de Toko in Rotterdam Noord. Voorheen kwam er hier niets anders op tafel dan het doorsnee Nederlandse eten, maar nu weet ik wel beter. Elke dag in de keuken staan om aardappels te schillen, groente schoon te maken en vlees te bakken. Het maken van al dit voedsel was al zo saai en daarom smaakte het mij ook niet meer. Een Surinaamse vriendin van mij heeft mij geleerd om lekker eten te maken en hierdoor ben ik bij de Bergweg terecht gekomen. Een winkel met zoveel verschillende spullen, voor het maken van de lekkerste gerechten.  Toko Rotterdam Noord

Een super gerecht

Vanaf het eerste moment dat ik mijn boodschappen bij de Toko in Rotterdam Noord ging halen, kreeg ik ook weer zin om te gaan koken. Vooral het uitproberen van de buitenlandse gerechten maakten mij ervan bewust dat er meer lekker was dan alleen maar een aardappel. Zo heb ik de lekkerste roti weten te maken, maar ook een bara of een loempia komen nu regelmatig hier op tafel. 

Wil jij ook een keer iets anders eten dan de Hollandse pot, ga eens naar deze winkel en laat je verleiden tot de lekkerste gerechten.