snurkpagina

Ik snurk niet meer dankzij Snurkpagina.nl!

Ik ben altijd een ernstige snurker geweest, wat er na een tijdje zelfs voor heeft gezorgd dat ik slaapapneu kreeg. Dit is natuurlijk een ontzettend nare aandoening die niemand wil hebben. Er zijn een hoop klachten die slaapapneu met zich mee brengt en ik wilde hier geen last van krijgen. Toen heb ik Snurkpagina.nl ingeschakeld! Op Snurkpagina.nl staan oplossingen voor snurkproblemen en ik heb hier werk van gemaakt.

snurkpagina 3

Probleem

Mijn probleem was snurken en adempauzes. Een ander woord voor de adempauzes tijdens het slapen is slaapapneu. Dit is ontzettende vervelend omdat het meer problemen met zich mee brengt dan alleen slecht slapen. Ik had last van concentratieproblemen en ik was ontzettend prikkelbaar. Er moest verandering komen en dus heb ik Snurkpagina ingeschakeld.

snurkpagina 4

Oplossing

Na een tijdje besloot ik om een afspraak te maken met de tandarts die bij mij in de buurt zit voor Snurkpagina. Ik heb een gesprek met hem gehad en daarna hebben we een bitje voor mij gemaakt die mijn onderkaak naar voren duwt. Dit is maar een klein stukje maar dit kleine stukje duwt mijn luchtwegen open waardoor ademhalen veel makkelijker wordt. Ik snurk hierdoor niet meer, maar ik stop ook niet meer met ademen, dus mijn slaapapneu is ook opgelost. Een super oplossing waar ik ontzettend blij mee ben. Ik slaap weer hele nachten door dankzij Snurkpagina!