Altijd al Borstvergroting gewild

Afgelopen jaren heb ik lang getwijfeld en moeten sparen voor een Borstvergroting. Ik wil het al jaren, omdat ik simpelweg niet tevreden ben met mijn huidige borsten. Op internet stonden veel klinieken die hierin gespecialiseerd zijn. Toch ging mijn voorkeur uit naar kliniek Veldhoven. Dat bedrijf heeft jarenlange ervaring en werkt met het nieuwste van het nieuwste apparatuur. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd of ik een afspraak kon maken. Dat was geen enkel probleem!

kv_ill_borstvergrootDe eerste afspraak

Toen ik bij kliniek Veldhoven kwam voelde alles heel vertrouwd. Ze werken met professionals en zorgen ervoor dat iedereen tevreden de deur uit loopt. Tijdens de eerste afspraak wilde ze een aantal gegevens van mij hebben en zijn we gaan kijken wat ik precies wilde hebben. Ook werden de eventuele risico besproken die overigens lager dan 1% is en nog lager bij niet rokers. Om eventuele risico’s te vermijden werd je goed geïnformeerd.

De behandelingdual-plane-zij

De behandeling verliep echt vlekkeloos. Voor je het wist was het al achter de rug. Ik ben ook zeer tevreden over het resultaat van mij Borstvergroting. Ik ben nu een stuk zelfverzekerder en dat heb ik puur te danken aan kliniek Veldhoven. Ik kom nu nog met regelmaat op controle, zodat ze alles goed in de gaten kunnen houden. De service is dus echt perfect, evenals de behandelingen die ze aanbieden. 

Wil jij ook graag een Borstvergroting? Kijk dan op de website voor meer informatie of neem telefonisch contact op met de kliniek. Per mail is ook mogelijk.