Heerlijk gegeten in restaurant Kaatsheuvel

Met mijn gezin was ik een dagje naar de Efteling geweest. Wat een geweldige ervaring was dat zeg! Na zo’n dagje genieten hadden we wel trek gekregen om lekker uit eten te gaan. Restaurant Kaatsheuvel was hiervoor natuurlijk een ideale locatie. Vooraf had ik al even gebeld om aan te geven dat ik een allergie heb, daar werd heel goed op gereageerd. Daar konden ze rekening mee houden. Ook wilde ik graag een tafeltje aan het raam reserveren, ik hou ervan om de omgeving ook nog even te kunnen zien. Ook dit was geen enkel probleem. Het restaurant is erg sfeervol, strak maar ook eigentijds. De bediening was heel vriendelijk. Mijn twee dochtertjes vinden het altijd leuk om vragen te stellen aan de bediening over hoe alles werkt in een restaurant. Daar ging de bediening heel leuk mee om. Het eten zelf was prima. Goed op temperatuur en alles werd ook gelijk uitgeserveerd. Dat vind ik nogal belangrijk om gelijktijdig te kunnen eten en niet dat iemand pas later kan beginnen.

Sfeervol einde

Na een dagje Efteling vond ik eten bij restaurant Kaatsheuvel echt een kers op de taart. Lekker eten, goede bediening en een prettige sfeer. Persoonlijke wensen worden direct ingevuld, dat gaf mij als klant het gevoel dat ik serieus genomen werd. Dit restaurant is echt de moeite waard om heen te gaan!