Fingerfood voor iedereen wel wat!

1

Het onderwerp van vandaag is Fingerfood bezorging. Wanneer je in een grote stad woont met veel restaurants en andere eetgelegenheden heb je snel de neiging om wat af te halen of te laten bezorgen. Zelf heb ik laatst voor het eerst wat thuis laten bezorgen door New york pizza dit is mij heel erg goed bevallen. In het begin toen thuisbezorgen net een nieuwe trend werd, was ik er een beetje twijfelachtig over want ik had wel eens verhalen  gehoord dat het eten koud was toen het thuis werd bezorgd of dat de bestelling zelf niet klopte en daar zat ik dus niet op te wachten dus het was een enorme stap voor mij om dit te gaan doen.

2

Maar uiteindelijk dan toch de stap genomen.

Opgegeven moment hoorde ik al van mijn  vrienden en familie dat het eigenlijk heel betrouwbaar is. Zodoende besloot ik dus ook maar gewoon eens te gaan rondkijken. En de website van New york pizza sprak mij het meeste aan. Zei hadden buiten pizza om namelijk nog veel meer lekkere dingen. Denk aan pasta’s of Fingerfood bijvoorbeeld!

3

Bestellen en bezorging!

Na dat je op de website had aangeklikt wat je graag zou willen hebben kon je makkelijk betalen. Je kon gewoon met i-deal afreken. De bezorging duurde ook niet. Binnen een half uur konden wij al van ons eten genieten.