Mygoodfoodshop

Hier haal ik mijn verse vis en groente

Al sinds dat ik mij kan herinneren ben ik al gek op lekker eten koken. Mijn liefde voor mijn hobby is alleen nog meer groter geworden sinds ik eten bestel bij Mygoodfoodshop. Toen ik klein was kwam ik altijd bij mama in de keuken om te vragen hoe zij alles bereiden. Soms kreeg ik dan al een stukje vlees of groente die eigenlijk bedoelt was om straks te eten bij het avondmaal. Al mijn kookkunsten heb ik allemaal van mijn eigen moeder geleerd. zij vond het heel erg leuk dat wij een passie samen deelde. Elke keer als wij bij elkaar op bezoek gaan dan kijken wij erg uit om voor elkaar te koken zodat wij elkaar weer kunnen verrassen met een nieuw gerecht wat de ander nog niet kent.

Mygoodfoodshop

Een heerlijk avondmaal

Mijn man gaf mij voor mijn verjaardag een pakket van Mygoodfoodshop cadeau. Ik kende het concept nog niet maar toen ik hoorde wat het was, was ik gelijk erg enthousiast. Toen de box op was besloot ik gelijk op de site te kijken voor andere opties en zo kocht ik verse vis online. Het was erg fijn dat ik nu een webshop heb gevonden waar ik alles kan bestellen waarmee ik graag kook. Zo ben ik altijd op zoek naar goede groente en fris fruit. Het aller fijnst vond ik dat zij heerlijke vis verkochten waarmee jij lekkere recepten kon maken. Een week later nodigde ik mijn moeder uit om te blijven eten want het nieuwe pakket was binnen. Mygoodfoodshop