Camping Limburg

Even echt genieten met het hele gezin

Of je nu een weekend er even lekker uit wilt gaan, of in de zomervakantie drie weken. Camping Limburg heeft zowel voor een weekend als een aantal weken de juiste faciliteiten waardoor je geen verveling kent. Op de camping in je tent of een luxe bungalow, voor iedereen is er wel een geschikte mogelijkheid om te overnachten. De faciliteiten zijn enorm op het park, je bent niet afhankelijk van de zon om toch te kunnen genieten van je weekendje weg of uitgebreide vakantie.  

Camping Limburg

Camping voor het hele gezin 

De Leistert is een camping Limburg voor het hele gezin, jong kinderen, oudere kinderen en volwassenen vermaken zich er prima. Voordeel van het vakantiepark is dat je geen mooi weer hoeft te hebben, de faciliteiten zijn ook geschikt als je toevallig een regenachtige dag treft in je vakantie. Het recreatieteam is er voor de jongste vakantiegangers, iedere dag weer nemen zij de kinderen aan de hand om er weer een geweldige dag van te maken. Maar ook in het klushuis vervelen zij zich nooit. 

De Leistert is niet zomaar een camping 

Camping Limburg

Camping Limburg is niet zomaar een camping, workshops, spelletjes voor de kinderen worden verzorgd door het animatieteam onder leiding van Pluck & Pien. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er iets te beleven is op het park, niet voor niets is het park uitgeroepen tot het beste park van 2019 door de ANWB. Maar ook buiten het park is er meer dan voldoende te doen, een heerlijke wandel of fietstocht kun je ook op je programma invullen.