moeder van de bruid

Eerdaags ben ik de moeder van de bruid

Je leest het goed, eerdaags ben ik de moeder van de bruid. Mijn dochter gaat trouwen en daar ben ik best wel een beetje trots op, welke moeder niet. Natuurlijk is zo een dag al speciaal genoeg en is het bruidspaar het middelpunt. Maar als ouders zijnde willen wij ook netjes voor de dag komen. Mijn man heeft meerdere mooie pakken in de kast hangen, maar voor mijzelf moest ik echt op zoek om iets moois te vinden. Toen ik op het internet ging kijken, kwam ik op de website van Jos Exler terecht. Hier zag ik verschillende mooie kleren voorbij komen, welke mij allemaal bijzonder aanspraken. moeder van de bruid

Een mooie moeder van de bruid, al zeg ik het zelf

Jos Exler heeft werkelijk een bijzonder mooie collectie. Te denken aan beschilderde tassen, wikkelblouse en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wil jij meer over deze ontwerpster te weten komen, kijk dan maar eens op de website. De mooiste creaties zie je hier voorbij komen, echt geweldig allemaal.

Voor de trouwdag van onze dochter wilde ik ook een bijzonder mooie outfit hebben. Samen met de ontwerpster ben ik rond de tafel gaan zitten en heb hier mijn ideeën kenbaar gemaakt. Niet veel later kreeg ik het resultaat te zien en deze is verbluffend.