huidverbetering

Een stralend gezicht, dankzij huidverbetering

Wat ben ik blij dat ik na een huidverbetering, weer een stralend gezicht heb gekregen. Elke morgen dat ik in de spiegel keek leek het wel dat ik weer een paar jaar ouder was geworden. Dat ben ik ook, maar niet binnen een maand. Mijn gezicht zag er zo dof en rimpelig oud, dat je haast kon denken dat ik dik in de 60 was. Echter moest ik de 40 nog passeren. Uit de winkel had ik al meerdere lotions en andere smeersels gekocht, maar niets bleek te helpen. Hier moest maar eens een professioneel naar kijken.  diepreinigende

Naar de Beauty Lounge

Na het zoveelste potje zalf of lotion gekocht te hebben, zonder ook maar een beetje resultaat te zien, ben ik naar de Beauty Lounge gegaan. Natuurlijk heb ik hier eerst een gesprek gehad, zodat zij konden zien wat voor een soort huidtype ik had.  Een speciale analyse heeft hier uitkomst over gegeven en hiermee zijn zij aan de slag gegaan. Een behandeling die ik heb ondergaan was de Peeling Expert. Hiermee werden de dode cellen verwijderd. Ook heb ik een diepreinigende behandeling gehad, hierdoor zag je meteen een glanzende, gezonde laag naar voren komen. Eindelijk had ik resultaat van huidverbetering en dat na nog maar één behandeling!