Een goede vraag : hoe gitaar leren spelen?

Als je ziet hoe sommige mensen prachtig een instrument kunnen bespelen vraag ik mijzelf wel eens af of ik dat ook zou kunnen. Zelf vond ik de gitaar altijd een prachtig instrument waar mooie muziek mee gemaakt kon worden en het liefst wilde ik dit zelf ook ondervinden. Op een dag was ik in een gekke bui en besloot ik mijzelf gewoon aan te melden voor een cursus om gitaar te leren spelen. Ik hoefde mijzelf dus niet lang meer af te vragen: hoe gitaar leren spelen?. Een aantal dagen later was het zover en begon de eerste les van het traject.leren-gitaar-spelen

Klik en klaar

Het aanmelden voor de cursus ging vrij snel en was binnen een paar klikken geregeld, dat was natuurlijk een groot voordeel want niemand heeft er zin in een hele waslijst aan gegevens in te vullen. Na dat ik een aantal lessen had gehad vroeg ik mijzelf steeds minder af : hoe gitaar leren spelen? Het werd namelijk steeds sneller duidelijk en ik had er veel plezier in tijdens de lessen. Ook thuis besteedde ik er veel aandacht aan en kregen we wel eens wat leerzaam huiswerk mee naar huis.

Afgerond

Na dat mijn cursus er op zat kon ik zeggen dat ik goed had leren gitaar spelen, ik was nu geen beginner meer maar al wat meer ervaren en dat breidde zich steeds meer uit. Ik geniet nog steeds bijna elke dag van een stukje muziek met mijn eigen gitaar erbij als instrument.