schepijs mijdrecht

De lekkerste schepijs in Mijdrecht

Als je op zoek bent naar de lekkerste schepijs Mijdrecht? Dan heb ik het juiste adres hiervoor gevonden namelijk, L’Opera Ice. Omdat mijn ouders 12,5 jaar getrouwd zijn geweest, afgelopen zaterdag, hebben mijn zussen en ik een leuke verassing laten komen op de feestdag. Mijn ouders zijn echte ijs- liefhebbers zowel in de zomer- als de wintermaanden. Soms laat in de avond dan bel ik wel eens even met mijn moeder om wat bij te praten en dan vertelt zij mij dat mijn vader net weg is om nog wat ijs te halen. Daarom mocht het lekkerste ijs niet ontbreken op hun jubileum.

schepijs mijdrecht

De gasten en mijn ouders hebben echt genoten

Diverse smaken schepijs van dit bedrijf in Mijdrecht hebben wij in een ijsbox kunnen huren. Hierdoor hebben wij alle gasten weten te verblijden met overheerlijk ijs. Iedereen wilde weten waar dit ijs vandaan kwam dus ik heb ook nog reclame staan maken voor deze firma. Dat mag ook wel want je kunt echt geen genoeg krijgen van die lekkere smaken. 

Of je nu gewoon even lekker ergens een ijsje wilt eten of dit thuis op de bank wil nuttigen? Het kan allemaal en voor de prijzen hoef je het ook al niet te laten. Daarom heb ik besloten om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Want goede tips zijn er immers om te delen toch? Neem daarom eens een kijkje op de website om de mogelijkheden en de smaken te ontdekken.schepijs mijdrecht

schepijs mijdrecht