the coaching experiment

Coaching Amstelveen is mij erg goed bevallen

Ik ben een persoon dat erg stressgevoelig is en dit kan met veel dingen erg lastig zijn. Ik koos er daarom voor om coaching Amstelveen te gaan doen en dit is me er goed bevallen. Ik ben nu een stuk minder gestrest dan voorheen en wanneer ik in de stress schiet weet ik goed hoe ik er mee om moet gaan dankzij de coaching Amstelveen. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb en ik kan het aan iedereen aanraden!

the coaching experiment3

Goede hulp

Door de stress die ik altijd voelde was ik minder goed in mijn werk, sliep ik slecht, had ik last van mijn nek en was ik erg vaak ongeduldig en soms een beetje kattig. Dit stoorde niet alleen mij maar ook mijn omgeving dus ik besloot hier wat aan te gaan doen. Ik ging naar de huisarts en die verwees me door naar de coaching. Ik moest hier eerst een testje maken en daardoor konden ze zien hoe stressgevoelig ik ben en wat de beste behandeling voor mij zou zijn. Ik heb toen gewoon eerlijk geantwoord zodat ze me zo goed mogelijk konden helpen. Ik heb hier geen moment spijt van gehad aangezien ze erg professioneel zijn en je er erg veel van kan leren. Ik ben helemaal blij met hoe ik nu in het leven en in mijn werk sta en ik ben productiever dan voorheen. De stress was niet goed voor mij en mijn omgeving, en dit is gelukkig opgelost.

the coaching experiment 2