voedingscoaching

Dankzij de voedingscoaching vliegen de kilo’s eraf

Vanaf mijn eerste gesprek met de voedingscoaching, ben ik een cursus gaan volgen. Vaak genoeg ben ik ergens aan begonnen, maar haakte ik na drie lessen alweer af. Via Peter’s Online Coaching ben ik aan een persoonlijke begeleider gekomen. Deze zorgt ervoor dat jij jouw doelstelling haalt. Je kan niet even een les afzeggen, want daar trapt deze leraar niet in. Dit is voor mij een uitstekende manier om toch mijn doelstellingen te halen. Het BenFit programma bestaat uit meer dan alleen afvallen, maar ook uit:

  • – Positief in het leven staan
  • – Controle hebben over uw lichaam
  • – Weer kunnen genieten van het leven

voedingscoaching

Goede stimulans achter de deur door de voedingscoaching

Inmiddels heb ik al een half jaar een training gevolgd en ik ben al meer dan 20 kilo kwijt. Voorheen was mij dat nooit gelukt, maar nu ik een stok achter de deur had, kon ik hier niet zo makkelijk onder uit. Gelukkig maar, want ik voel mij nu een stuk beter en mijn kleren passen mij allemaal weer. Doordat ik een speciaal programma volg, met de hulp van voedingscoaching, en het traject wat voor mij was gemaakt. Gemiddeld val je hier 1 kg per week af, maar bij mij waren dat in het begin wel meer.