Auto

Autobedrijf Huissen

Het beste Autobedrijf Huissen is zonder twijfel het bedrijf Paul van Dalen. Dit bedrijf blinkt uit op verschillende vlakken waaronder het ruime aanbod en de goede service.

Het bedrijf Paul van Dalen is een ontzettend goed bedrijf. Ze verkopen een super groot aanbod aan auto’s en ook de service is onberispelijk. Dit bedrijf bestaat al ruim 50 jaar waardoor ze ontzettend goed in hun vak zijn. Door de grote hoeveelheden aan ervaring kunnen ze iedereen helpen om de beste auto uit te zoeken. De werknemers zijn allemaal professionele vakmensen die geen uitdaging uit de weg gaan. Dit bedrijf verkoopt niet alleen heel veel nieuwe auto’s, maar ze bieden ook nog eens een groot aanbod aan occasions aan. Het zijn dus veel verschillende auto’s voor veel verschillende prijzen. Koop je auto vooral bij het Autobedrijf Huissen.

Autobedrijf Huissen

Waarom Autobedrijf Huissen

Zelf heb ik ervoor gekozen om hier een occasion te kopen. Ik had zelf al wel iets op het oog maar wilde toch meerdere auto’s bekijken. Ik werd hierbij goed geholpen door de medewerkers. Ze wisten veel dingen te vertellen over de auto’s (zowel de voor- als nadelen). Ik was over het algemeen redelijk snel klaar en ook tevreden met de prijs-kwaliteitsverhouding. Het zou waarschijnlijk niet tot je verbazing komen dat toen mijn man een nieuwe auto nodig was we weer terug gingen naar Paul van Dalen. Ditmaal besloten wij een nieuwe auto te kopen. Ook deze keer was de service ontzettend goed en zijn we voldoende geholpen. Ze verkopen veel verschillende auto’s dus de keuze was lastig, toch rijden wij nu allebei in een nieuwe auto waar we erg blij mee zijn.

P van Dalen

Voor informatie over de auto’s of over het bedrijf zelf kan je natuurlijk altijd op de website kijken. Als je het fijn vindt kan je ook langsgaan in de showroom voor een gesprekje of om even rond te kijken. Natuurlijk kan je ook altijd telefonisch contact opnemen.