de-game-freak-logo

Zoekt u naar Fantasy Flight Games? Klik hier!

Fantasy Flight Games heeft veel leuke games gemaakt die ik en mijn vriendin thuis in de kast willen hebben. Echter hebben we deze spellen tot nu toe nergens kunnen vinden. We gingen hiervoor het internet op om de verschillende aanbieders te bekijken. Ook vroegen we in onze omgeving rond of meerdere mensen wisten waar we deze producten kunnen bestellen.

Internetgame_of_thrones_2nd_edition

Op het internet kwamen veel spelwinkels naar voren die Fantasy Flight Games aanbieden. Het liefst willen we de game of thrones the road game kopen. Dit is namelijk een leuk bordspel die we bijna nergens kunnen krijgen. Er kwamen een paar websites naar voren die dit product aanboden. Van die websites vonden we toch maar een het meest gebruiksvriendelijk, en dat is de Gamefreak. Zij zijn veruit de beste website die we hebben gezien. Zij kunnen overigens aan meerdere spellen van FFG komen, waar wij al een lange tijd naar op zoek waren. Gelukkig heeft dit bedrijf precies wat wij zoeken. Toch hadden we nog enkele vragen over het bordspel, en besloten we om een van de medewerkers van het bedrijf te bellen.

Contactbordspel-de-game-ferak

De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers opgenomen. Ik werd gedurende het gesprek netjes door de medewerker te woord gestaan.  De medewerker heeft duidelijk veel verstand van het spel, en kon mijn vragen zorgvuldig beantwoorden. Geweldig bedrijf! Ik ga zeker vaker bij dit bedrijf mijn spellen kopen. Ook raad ik ze aan bij vrienden en familie.