Werk gevonden via juridische vacatures Amsterdam

Als klein meisje riep ik altijd dat als ik later groot was dat ik kok wilde worden. Voor mijn tiende verjaardag had ik van mijn ouders een mooi keukentje gekregen waar ik dag en nacht de lekkerste gerechten op klaar maakte. En inderdaad ik behaalde met gemak mijn koksdiploma’s en kreeg al snel een baan in de horeca. Altijd heel erg leuk gevonden, maar inmiddels werd ik ouder en de behoefte aan een gezin werd groter, en dan kan je moeilijk elke avond en met de feestdagen aan het werk zijn. Daarom was ik ondertussen een andere studie gaan volgen, een totaal andere studie dan koken, een studie richting de juridische kant op. Ook hier behaalde ik mijn diploma’s met gemak. Het was dan ook geweldig dat ik juridische vacatures Amsterdam in de krant zag staan, precies wat ik zocht. Meteen een mooie brief geschreven en verzonden, nu maar afwachten. Veel en veel sneller dan verwacht kreeg ik al een uitnodiging voor een gesprek. En nog geen maand later had ik al een andere baan gevonden dankzij juridische vacatures Amsterdam.  balance-1172800

Geweldige baan

Natuurlijk was het in het begin wel even wennen met mijn nieuwe baan. In plaats van elke dag uit te slapen moest ik nu vroeg op, maar daar was ik snel aan gewend. Ondanks de werkzaamheden totaal anders zijn, voel ik me nu prima op mijn plek. Ik hoef geen verjaardag of een feestdag te missen, ook ik ben tegenwoordig van de partij. Ik ben zo blij met mijn nieuwe baan! Advocatenjuristen-500x