watervaten voor een leuke prijs!

1 Het onderwerp op dit woon blog gaat vandaag over alles wat te maken heeft met kweken. Vooral voor in huis of buiten in de tuin. Zo ga ik het vandaag namelijk hebben over watervaten, als je niet weet wat dit zijn dan zal ik het even uitleggen. Dit zijn vaten die je kan gebruiken om water in te bewaren als je bijvoorbeeld veel planten in een bak hebt staan. Dan kan je een vat er naast zetten en wordt het overbodige water dus opgevangen. Het voordeel hiervan is dat je hierdoor het water nogmaals zou kunnen gebruiken. Dit kan op jaar basis heel veel geld schelen. Het kan namelijk gaan over een honderdtal liter bespaard water!2

Besteld bij een bedrijf die er veel van af weet!

Ik heb laatst dus ook een aantal watervaten besteld. Aangezien er heel veel water gewoon verloren ging in de put. Daarom ben ik op het internet gaan kijken wat ik er tegen kon doen. Zo kwam ik dus na even zoeken op de website van Growexpert terecht. Hier zag ik nog veel meer interessante producten staan voor kwekers. Het viel me trouwens ook op dat de prijs van deze producten veel lager ligt dan andere bedrijven in de zelfde branche!3