sarlat

Vakantiehuizen Sarlat zijn er voor de beste vakantie!

vakantiehuizen sarlatDag allemaal, vandaag ga ik het hebben over de vakantiehuizen Sarlat. Sarlat is namelijk een erg mooie plek in Dordogne. Ik ben hier afgelopen zomer geweest en ik heb toen echt genoten. Ik heb toen genoten van de prachtige omgeving, de leuke winkeltjes, en natuurlijk van het zwembad dat wij bij ons vakantiehuis hadden. Ik ben vorig jaar samen met mijn vriend gegaan, en dat was een goede keuze. Dit is namelijk een erg romantische plek, waar je best met je partner naartoe kunt gaan. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website van Dordogne Maison. Hier vindt je prachtige vakantiehuizen is Sarlet, met alles erop en eraan. Ik heb hier vorig jaar mijn huisje geboekt, en ik denk dat ik dat voor komende zomer weer ga doen. Mijn vriend en ik willen hier namelijk graag nog een keer heen.

vakantiehuizen We kunnen nu al niet meer wachten!

Wat ook erg leuk is aan Sarlat, zijn de vele gezellige eettentjes. Wij zijn hier bijna elke dag wezen uiteten, en we hebben echt genoten van de Franse keuken. Ik hou sowieso wel van de Franse keuken, en daarom ga ik daar volgend jaar weer van genieten. Mijn vriend en ik gaan hetzelfde huisje als vorig jaar boeken, en ik kan nu al niet meer wachten, mijn vriend overigens ook niet. sarlat