Tip: de beste gaming laptop

Mijn bericht van vandaag, tevens mijn vijfde in totaal, bevat een belangrijke tip voor gamers. Ik zal namelijk uiteenzetten waar je de beste gaming laptop kunt aanschaffen en tevens enkele andere adviezen van de hand doen.

Als echte gamer weet ik alles van de frustraties zodra je met een laptop werkt die niet toereikend is. Je tolerantie moet behoorlijk hoog zijn in dat geval! Enkele jaren geleden kocht ik tóch een gewone laptop van de elektronicazaak, die ik liet uitrusten met bijvoorbeeld een externe harde schijf. Goedkoop bleek uiteindelijk duurkoop want in feite heb ik er niets aan gehad. De laptop zelf was op zichzelf vrij goed, maar voor games echt van flutkwaliteit. Bovendien heeft het tóch nooit zoveel zin er snufjes aan toe te voegen maar helpt het pas zodra je een, bijvoorbeeld, videokaart daadwerkelijk incorporeert in het design.

10

Notebook voor de gamer

btoDe beste gaming laptop denkbaar is er dan ook een die op maat gemaakt kan worden, die volledig op je wensen is toegespitst. BTO biedt die mogelijkheid. Sowieso hebben zij al enkele standaardmodellen op de website, binnen het spectrum van de P Book en de X Book, die van zichzelf al écht toegespitst zijn op de eisen die gamers stellen. 26Het echt mooie moet nog komen echter, want wat BTO nog bijzonderder maakt, is dat je er de laptop van je keuze ook nog eens kan laten customizen, je deze volledig kunt laten personaliseren. Alle wensen die een gamer maar kan hebben, worden hier volledig gehonoreerd.